Badeværelse

Sommetider har din bolig brug for forandring

Sommetider har din bolig brug for forandring. Den forandring kan foregå ved at få en renovering af badeværelse. Jens Kristiansen VVS A/S står klar til at hjælpe dig på vej.

Vi har stor erfaring med renoveringer og arbejde med badeværelser. Dertil har vi knap 100 års erfaring i virksomheden fordelt på 14 ansatte. Du kan derfor være helt tryg, når du beder os om at ændre din bolig, herunder dit badeværelse.

Et badeværelse er stedet, hvor du skal nyde dig selv

Badeværelset er et vigtigt rum for alle mennesker. Det er her, man bruger lidt ekstra tid på sig selv. Derfor er det også vigtigt, at rummet udstråler glæde og liv.​ Det kan vi hjælpe med.

Uanset om du blot ønsker en renovering af badeværelse eller et helt nyt, så sikrer du dig en god oplevelse. For os er der nemlig ikke noget vigtigere end at have tilfredse kunder.

Kontakt os gerne når du har lyst

Hvornår du har lyst til at ringe for at ændre dit badeværelse er helt op til dig. Vi har åbent døgnet rundt, og hvis du oplever akutte problemer med dit badeværelse, så rykker vi også gerne ud med det samme for at ordne dit problem.

Derfor skal du endelig ikke holde dig tilbage, hvis du er bosat i Kolding, Middelfart eller Fredericia og har behov for hjælp til reparation eller renovering af badeværelse. Vi sidder klar ved telefonen på (+45) 75 52 11 87. Du kan også kontakte os på e-mail jk@jk-vvs.dk.

Løber vasken?

​S​kriv i ​dag ​og lad os hjælpe​​​​

Kontakt os her i formularen, eller på telefon (+45) ​75 52 11 87

(+45) 75 52 11 87
jk@jk-vvs.dk