Blikkenslager med fokus på kvalitet og kundeservice

Står du og mangler en kompetent og erfaren blikkenslager? Så er Jens Kristiansen VVS A/S det helt rigtige sted. Vi leverer kun resultater, som vores kunder er tilfredse med – og så endda til gode priser. Vi tror nemlig på, at god kundeservice er grobund for succes.

Vi holder til i området nær Kolding, Middelfart og Fredericia, og hjælper gerne alle, der har brug for en blikkenslager.

Vi tilbyder akut blikarbejde – 24/7

Et problem kan opstå pludseligt, og det er vi klar over. Derfor tilbyder vi døgnservice! Det betyder, at vi kan rykke ud akut, hvis du har problemer – uanset hvad tid på døgnet, det er. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du står og mangler en professionel blikkenslager, der kan hjælpe til med det samme.

Vi er stolte af vores døgnservice og tror på, at det kan skabe den gode oplevelse for kunden, som vi bestræber os efter.

Er du interesseret i at modtage et godt tilbud fra en blikkenslager? Så er du velkommen til at ringe eller maile til os

Ring til din lokale blikkenslager for et godt tilbud

Du skal aldrig tøve med at ringe eller skrive til os, hvis du skal bruge en god blikkenslager. Vi står klar til at give en god pris på både VVS-, fjernvarme- og blikarbejde. Så kontakt os gerne allerede i dag, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på din specifikke opgave.

Vi kan kontaktes på telefon: 75 52 11 87 eller e-mail: jk@jk-vvs.dk.

​​Lad os tale om dit næste projekt

Jens Kristiansen VVS står altid klar til at besvare dine spørgsmål. Brug under 2 min på at udfylde vores formular, og kontakt os allerede i dag.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​​Løber​ vasken? ​

​S​kriv i ​dag ​og lad os hjælpe​​​​

Kontakt os her i formularen, eller på telefon ​75 52 11 87

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Jens Kristiansen VVS A/S
Værkstedsvej 13
6000 Kolding - rutevejledning


Tlf.: 75 52 11 87
E-mail: jk@jk-vvs.dk

CVR: 29211906

Vi laver gerne faste priser - ring og hør nærmere: 75 52 11 87