Tagrender – rensning, reparation og montering​

Er det blevet tid til vedligeholdelse og udskiftning af tagrender? Hos Jens Kristiansen VVS A/S tilbyder vi alle former for blikarbejde, herunder rensning, reparation og montering af tagrender og nedløbsrør.

Vi arbejder med alle typer materialer. Vi holder til i Kolding, men har også kunder i blandt andet Fredericia, Middelfart og omegn.

Vælg mellem kobber, zink, stål og plastik

En flot tagrende og et lige så flot nedløbsrør er prikken over i'et. Omvendt kan en nedslidt og stoppet tagrende føre til skader i tagkonstruktionen, murværket og fundamentet. Derfor skal de vedligeholdes, renses og udskiftes fra tid til anden.

Vi tilbyder nye tagrender af:

  • Stål
  • Zink
  • Plast
  • Kobber
  • Aluminium

Vi har over 100 års erfaring med VVS- og blikkenslagerarbejde, og derfor kan du altid forvente et solidt håndværk. Samtidig kan du forvente et højt serviceniveau.

Hvad koster tagrender?

Vores priser for udskiftning eller reparation af tagrender og nedløb afhænger naturligvis af omfanget, men også af dit valg af materialer. 

Stål er det stærkeste materiale, men kobber er det dyreste og måske også det flotteste. Plastik er det billigste, men går nemt i stykker.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at få en snak om, hvad vi tilbyder, og hvad vi anbefaler til lige præcis dit hus og din situation. Vi laver meget gerne et uforpligtende tilbud med en god og billig pris for den samlede opgave.

Du kan ringe til os på telefon 75 52 11 87 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail jk@jk-vvs.dk.​

​​Lad os tale om dit næste projekt

Jens Kristiansen VVS står altid klar til at besvare dine spørgsmål. Brug under 2 min på at udfylde vores formular, og kontakt os allerede i dag.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​​Løber​ vasken? ​

​S​kriv i ​dag ​og lad os hjælpe​​​​

Kontakt os her i formularen, eller på telefon ​75 52 11 87

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Jens Kristiansen VVS A/S
Værkstedsvej 13
6000 Kolding - rutevejledning


Tlf.: 75 52 11 87
E-mail: jk@jk-vvs.dk

CVR: 29211906

Vi laver gerne faste priser - ring og hør nærmere: 75 52 11 87