Fjernvarme service med mange års erfaring

​Fjernvarme kan være et område, hvor du ikke har din stærke side, og det har vi stor forståelse for. Derfor står vi klar til at hjælpe dig med fjernvarme service, som du ikke vil fortryde. Vi leverer nemlig kun en service, som vi selv er tilfredse med, da vi tror på, at den gode kundeoplevelse på længere sigt giver succes.

Få fjernvarme service med kort varsel

Når vi servicerer folk rundt omkring, så ved vi, at vi er i en branche, hvor det sommetider skal gå hurtigt. Derfor har vi også service døgnet rundt, der betyder, at du er velkommen til at kontakte Jens Kristiansen VVS A/S 24 timer i døgnet.

Vi rykker gerne akut ud, hvis du har brug for fjernvarme service, der ikke kan vente. Vi er 14 ansatte i firmaet, der tilsammen har knap 100 års erfaring.​

Derfor er vi også sikre på, at vi kan løse dit problem på en tilfredsstillende måde. Nogle af vores ansatte er fra Middelfart, så vi kan kalde os lokale i både Middelfart og Fredericia.

Kontakt os gerne ved spørgsmål

Hvis du ikke føler, at du er på hjemmebane, når det kommer til fjernvarme, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Hos os findes der ingen dumme spørgsmål. Vi laver gerne fjernvarme service i både Kolding, Middelfart og Fredericia.

Hvis du brænder inde med spørgsmål eller ønsker vores professionelle hjælp, så kan vi kontaktes på telefon 75 52 11 87 eller e-mail jk@jk-vvs.dk.

Er du interresseret?

​Så kontakt os på 75 52 11 87, og hør mere om hvad vi kan gøre for dig.

​​Vurderet 5.0 / 5.0 stjerner på baggrund af 7 anmeldelser på​ Facebook

Firmanavn & CVR​

Jens Kristiansen VVS A/S

CVR: ​29211906

Find os

Værkstedsvej 13

6000 Kolding

Kontakt os

Telefon: 75 52 11 87

E-mail: jk@jk-vvs.dk