Badeværelse

​Sommetider har din bolig brug for forandring. Den forandring kan foregå ved at få en renovering af badeværelse. Jens Kristiansen VVS A/S står klar til at hjælpe dig på vej.

Vi har stor erfaring med renoveringer og arbejde med badeværelser. Dertil har vi knap 100 års erfaring i virksomheden fordelt på 14 ansatte. Du kan derfor være helt tryg, når du beder os om at ændre din bolig, herunder dit badeværelse.

Et badeværelse er stedet, hvor du skal nyde dig selv

Badeværelset er et vigtigt rum for alle mennesker. Det er her, man bruger lidt ekstra tid på sig selv. Derfor er det også vigtigt, at rummet udstråler glæde og liv.​ Det kan vi hjælpe med.

Uanset om du blot ønsker en renovering af badeværelse eller et helt nyt, så sikrer du dig en god oplevelse. For os er der nemlig ikke noget vigtigere end at have tilfredse kunder.

Kontakt os gerne når du har lyst

Hvornår du har lyst til at ringe for at ændre dit badeværelse er helt op til dig. Vi har åbent døgnet rundt, og hvis du oplever akutte problemer med dit badeværelse, så rykker vi også gerne ud med det samme for at ordne dit problem. 

Derfor skal du endelig ikke holde dig tilbage, hvis du er bosat i Kolding, Middelfart eller Fredericia og har behov for hjælp til reparation eller renovering af badeværelse. Vi sidder klar ved telefonen på 75 52 11 87. Du kan også kontakte os på e-mail jk@jk-vvs.dk.

​​Lad os tale om dit næste projekt

Jens Kristiansen VVS står altid klar til at besvare dine spørgsmål. Brug under 2 min på at udfylde vores formular, og kontakt os allerede i dag.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​​Løber​ vasken? ​

​S​kriv i ​dag ​og lad os hjælpe​​​​

Kontakt os her i formularen, eller på telefon ​75 52 11 87

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Jens Kristiansen VVS A/S
Værkstedsvej 13
6000 Kolding - rutevejledning


Tlf.: 75 52 11 87
E-mail: jk@jk-vvs.dk

CVR: 29211906

Vi laver gerne faste priser - ring og hør nærmere: 75 52 11 87