Gulvvarme

Gulvvarme er en dejlig ting, som forøger livskvaliteten en smule

De fleste synes, at gulvvarme er en dejlig ting, som forøger livskvaliteten en smule. Det kan vi hos Jens Kristiansen VVS A/S godt forstå, og derfor er vi også specialister i gulvvarme, så du kan få lidt luksus.

Du kan dertil være helt sikker på, at vi kun leverer et resultat med gulvvarme, som vores faglige stolthed kan være bekendt, og vi går ikke, før du er tilfreds. Vi tror nemlig på, at tilfredse kunder er vejen til succes.

Vores gulvvarme installeres med stor erfaring

Når du lader os lave varme i dit gulv, så bliver arbejdet udført af erfarne folk, der ved, hvordan man leverer et godt resultat. Vi er 14 ansatte i firmaet, der har knap 100 års erfaring tilsammen.

​Derfor findes der heller ikke den gulvvarme, som vi ikke kan montere. Vi er et veletableret firma, og nogle af vores medarbejdere er fra Middelfart. Derfor kan vi med stolthed i stemmen kalde os lokale i både Middelfart og Fredericia.

Ring gerne på alle tidspunkter af døgnet

Vi sidder altid klar ved telefonen, for at rådgive dig omkring gulvvarme. Vi har åbent døgnet rundt og kan derfor kontaktes i alle døgnets timer. Det synes vi er en god kundeservice, og vi er stolte af at have døgnåbent.

Hvis du er bosat i Kolding, Middelbart, Fredericia eller i området omkring, så hører vi meget gerne fra dig vedrørende vores gulvvarme. Vi kan kontaktes på telefon (+45) 75 52 11 87 eller e-mail jk@jk-vvs.dk.

Løber vasken?

​S​kriv i ​dag ​og lad os hjælpe​​​​

Kontakt os her i formularen, eller på telefon (+45) ​75 52 11 87

(+45) 75 52 11 87
jk@jk-vvs.dk