Fjernvarme

Professionel installation af fjernvarme

Fjernvarme kan være et område, som ikke er din stærkeste side, og det har vi stor forståelse for. Derfor står Jens Kristiansen VVS A/S altid klar til at hjælpe dig med fjernvarmeservice. Vi leverer en god kundeservice, da vi tror på, at den kundeoplevelse giver tilfredse kunder og resultater i topkvalitet.

Vi holder til i Kolding, men vi udfører også installation og service af fjernvarme i nærområderne såsom Fredericia og Middelfart. Vi er 14 ansatte i firmaet, der alle har mange års erfaring. Derfor kan vi sikre dig, at vi kan finde en til at løse din fjernvarmeservice på en tilfredsstillende måde.

Døgnservice – få fjernvarmeservice med kort varsel

Når vi servicerer folk rundt omkring ved vi, at vi er i en branche, hvor det sommetider skal gå hurtigt – både når det kommer til fjernvarme og VVS-opgaver. Derfor tilbyder vi service døgnet rundt. Det betyder, at du er velkommen til at kontakte os alle 24 timer i døgnet. Så kommer vi ud til dig så hurtigt vi kan.

Hvad koster fjernvarme?

Priser på fjernvarmeinstallation eller anden service af fjernvarme varierer alt efter opgavens omfang og tiden, der skal bruges. Du kan dog trygt stole på, at vi tilbyder en pris, du kan være med på. Ønsker du en billig installation af fjernvarme, skal du blot kontakte os. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på den ønskede fjernvarme.

Kontakt os for en god pris på fjernvarmeanlæg

Hvis du ikke føler, at du er på hjemmebane, når det kommer til fjernvarme, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Her findes der ingen dumme spørgsmål eller for små/store opgaver. Så brænder du inde med spørgsmål eller ønsker du kompetent rådgivning, kan du trygt kontakte os.

Du kan ringe til os på telefon: (+45) 75 52 11 87 eller skrive på e-mail: jk@jk-vvs.dk.

Løber vasken?

​S​kriv i ​dag ​og lad os hjælpe​​​​

Kontakt os her i formularen, eller på telefon (+45) ​75 52 11 87

(+45) 75 52 11 87
jk@jk-vvs.dk